Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

Epilepsiföreningen i Västerbottens Län

Forbundets-logga-i-blatt1.png

Epilepsiföreningen i Västerbottens län, är politiskt och religiöst obunden och bedrivs ideellt. Föreningen finns för dig som har epilepsi, eller är närstående. Vi har också medlemmar som valt att vara med, för att stötta föreningens arbete. Med hjälp av kontaktombud har vi möjlighet att anordna aktiviteter och träffar, på flera orter i länet. Detta för att nå så många medlemmar som möjligt.

Föreningen erbjuder gemenskap och möten med andra. Som medlem har du möjlighet att ta del av de olika aktiviteter som Epilepsiföreningen och Svenska Epilepsiförbundet anordnar. I kalendern kan du se vad som händer just nu i föreningen. http://regionnorr.com/events/ 

För att bli medlem, klicka på länken. https://epilepsi.se/medlemskap/

I ditt medlemskap ingår att du blir tilldelad en fadder första månaden. Du får ett mail med kontaktuppgifter.

För Facebook, följ den här länken

För mer information kan du kontakta föreningen på e-post. styrelsen@regionnorr.com eller någon av våra kontaktombud, som du hittar under fliken regionstyrelsen.

Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!