Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

Medlemsavgift ska vara föreningen tillhanda 2020-02-29

Medlemmar i Epilepsiföreningen i Västerbotten

Hej allesammans!

God fortsättning även om det nya året redan kommit en bit på väg. De flesta av oss har nog kommit igång med vardagens ritualer efter helger och ledighet. Vi ska se vad vi kan göra i föreningen detta år och börjar med att informera om att den 10 februari äger Världsepilepsidagen rum. Det är ett utmärkt tillfälle att prata om epilepsi med anhöriga, grannar, arbetskamrater och myndighetspersoner.

Ett nytt år innebär också att föreningen behöver få din medlemsavgift, senast den 29 februari. Den är 250 kr för enskild medlem, 400 kr för familj. Avgiften sätts in på bankgiro: 128-9990. Viktigt! Betalas medlemsavgiften via internetbank, ange namn på de/dem personer avgiften gäller. Betalning kan också göras via Swish 123 173 1322. Skriv gärna både för och efternamn, tack. Om du önskar ett inbetalningskort i brevlådan vg ring 070-222 18 00.

Hälsningar och på återhörande! Styrelsen

Epilepsiföreningen i Västerbotten

VÄRLDSEPILEPSIDAGEN

10 februari 2020

Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!