Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

Påminnelse om medlemsavgiften 2020

Vi önskar påminna om att medlemsavgiften ska betalas in. Swish 123 173 1322 eller BG 128-9990. Önskar man ett inbetalningskort går det bra att höra av sig via e-post styrelsen@regionnorr.com eller telefon/sms 070-222 18 00. Betalar man via internetbank behöver man inget inbetalningskort. Man skriver sitt namn i meddelande till mottagaren, istället för OCR-nr. Tack!

Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!