Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

Onlineaktiviteter Norrbotten

Föreningen har startat en omröstning angående olika onlineaktiviteter i vår Facebookgrupp. Det krävs att minst 2 personer anmäler sig för att kunna starta gruppen. Det finns bokcirkel online, fikaträff online mm. Läs mer i inlägget i föreningens Facebookgrupp Epilepsiföreningen i Norrbottens län.

Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!