Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

Föreningen ställer inte in, vi ställer om

Föreningen har anordnat onlineaktiviteter, och även uteaktiviteter. När vi inte kan ses vid fysiska träffar får man vara kreativ, och försöka hitta på nya lösningar. Håll utkik under fliken aktiviteter. Både i aktivitetskalendern, men även Tipspromenaden, som du hittar direkt under fliken aktiviteter.

OBS! Viktigt att följa Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters aktuella rekommendationer under rådande situation med Corona-viruset.

Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!