Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

Mitt smultronställe-semestra i Sverige

Vill du tipsa om en plats eller ort för semester i Sverige, maila till styrelsen@regionnorr.com from. 9/6-15/7. Det är valfritt att maila in en bild. Genom att skicka in, godkänner du att ditt namn och ev. bild publiceras på hemsidan.

Välkommen att skicka in ditt bästa tips!

OBS! Viktigt att följa Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters aktuella rekommendationer under rådande situation med Corona-viruset.

Tällberg_i_Dalarna
Ulrika har tipsat om semester i Dalarna. Här Tällberg
7 objekt « av 7 »
Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!