Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

Vill du hjälpa oss att förbättra vår hemsida?

Vill du hjälpa oss att förbättra vår hemsida? Svara på 3 snabba frågor som kommer upp i en pop up ruta på hemsidan. Denna ruta syns efter att du surfat i 30 sek. Stänger du ner den, syns den inte mer under ditt nuvarande besök, men kommer upp nästa gång du besöker hemsidan. Om du fyller i den, kommer du inte se pop up rutan vid besök framöver.

Föreningen önskar så många svar som möjligt, och gärna kommentarer, till vad som gjorde att man valt just det omdömet. Du är helt anonym. Fyll gärna i, i meddelande rutan om du använt dig av webversionen eller den mobila versionen.

En sammanställning kommer att publiceras på hemsidan till hösten. Då kommer vi skriva om förbättringar som är gjorda, där det är möjligt att göra dessa.

Tack för din medverkan!

Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!