Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

Hösthälsningar 3/10

Idag har det varit en fin dag i Västerbotten. Solen sken och höstlöven sådär härligt röda och gula. Styrelsen planerar arbetet för fullt inför hösten/vintern. Du som medlem får gärna skicka in ditt aktivitetsförslag på e-post till styrelsen@regionnorr.com Enligt styrelsebeslut anordnas ev. aktiviteter och föreläsningar via länk. Nästa styrelsemöte är den 10/11. Vi behöver därför ditt mail senast den 3/11. Var med och påverka du också. Har du frågor stora som små, tveka inte att höra av dig. Ha en fin dag!

Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!