Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

Epilepsibakelse Världsepilepsidagen

8/2 bakade Ekbergs konditori i Piteå epilepsibakelsen, på Världsepilepsidagen. Fantastiskt fint av Ekbergs konditori att hjälpa föreningen att uppmärksamma dagen.

Epilepsiföreningen har tidigare bokat bord och hållit både informationsträffar och caféträffar för medlemmar. Föreningen vill rikta ett varmt och hjärtligt tack till Michael Bieri med personal, för att de alltid är så hjälpsamma och tillmötesgående.

#Epilepsibakelse #Ekbergskonditori

Foto: Åsa Nilsson

Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!