Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

När livet förändras

Åsa och Janne Nilsson blev intervjuade av Piteå Tidningen och berättade om deras son Adam, som har epilepsi. Många uppmärksammade artikeln på Facebook, vilket är glädjande. Artikeln är dessvärre låst, enbart för prenumeranter. Det är viktigt för andra föräldrar att veta att man inte är ensam i det man går igenom. För er som kan läsa den, gör gärna det.

https://pt.se/bli-prenumerant/artikel/j86869mr

Foto: Åsa Nilsson

Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!