Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

Återkoppling gällande enkäterna medlemsvård och medlemsförmåner

Styrelsen har sammanställt enkätsvaren och gällande medlemsvård, var det flera som önskade fadderskap. Styrelsen har därför beslutat att erbjuda fadderskap för nya medlemmar första månaden, som en medlemsförmån. Detta med start 1/6 2021.

Det kom en önskan om fler barnaktiviteter. Föreningarna anordnar barnfika 3/7, där föreningarnas yngre medlemmar kan diskutera exempelvis spel i Roblox, Fidget Toys eller annat som kan intressera.

Gällande medlemsförmåner skickades det in många bra förslag. Vissa lokala och vissa nationella. Hela enkäten är sammanställd och inskickad till Svenska Epilepsiförbundet.

Samtliga medlemmar var anonyma i enkäten. Man behövde endast fylla i vilken förening man tillhörde. Hemsidan använde sig av kakor för att känna igen att man besvarat enkäten. Därför fick man fylla i att man godkände hanteringen av sina personuppgifter.

Tack för ert deltagande! Mv. Regionstyrelsen

Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!