Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

Ohållbar situation när epilepsimedicin tar slut

Information med anledning av nuvarande situation gällande brist på vissa epilepsiläkemedel. På läkemedelsverkets hemsida under restsituationer, går det att läsa mer om vilka mediciner det gäller. Läkemedelsverket | Start (lakemedelsverket.se)

För mer information, se Svenska Epilepsiförbundets hemsida. 

Ohållbar situation när epilepsimedicin tar slut – Svenska epilepsiförbundet

Artikel i Aftonbladet

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/pQpoOR/vagar-inte-ga-ut-nar-livsviktig-medicin-tar-slut

Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!