Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

Nytt om medlemsavgiften 2024

Håll utkik! Epilepsiförbundet byter medlemsregister under hösten och i samband med det, tar över aviseringen av medlemsavgifter från föreningarna. När det är dags att betala medlemsavgiften nästa gång, kan du som anmält e-post och mobilnummer, få din avisering och information via e-post eller sms istället.

Om Epilepsiförbundet inte har din e-post eller mobilnummer, kommer du istället få en avi per post. Om du vill få avier och information per sms och e-post istället, kan du meddela dina uppgifter till Epilepsiförbundet via mail info@epilepsi.se

Fördelarna är:
* Möjligheten att betala via swish eller kontokort, för den som anmält sin e-post och mobilnummer.
* Autogiro vilket är bra för den som vill sprida kostnaderna över året och det finns ingen risk att glömma bort att betala medlemsavgiften.
* Färre pappersutskick vilket bidrar till mindre miljöpåverkan.
* Besparingar i form av porto och brevpost som riskerar att inte komma fram alls.

Efter den 1/10 har du som angivit din e-post, möjlighet att själv logga in på Epilepsiförbundets webbplats https://www.epilepsi.se/ och uppdatera dina uppgifter.

Ny  medlemsavgift för 2024 är beslutad av kongressen och är 250 kr för enskild medlem och 350 kr för familjemedlem.

Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!