Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

Rättigheterna är våra

Funktionsrättsprojektet Rättigheterna är våra samlar in berättelser om livsvillkor i Västerbotten för personer med normbrytande funktionalitet!

Projektet är ett samarbete mellan Rättighetscentrum Västerbotten, Funktionsrätt Västerbotten och Västerbottens museum. 

Vi vill synliggöra olika funktionsrättsområden i Västerbotten, vi samlar därför in berättelser, tankar och åsikter. Vi vill visa hur ett jämlikt Västerbotten skulle kunna se ut.

Under 2025 ska vi ta fram en utställning på Västerbottens museum, där de insamlade berättelserna kommer ligga till grund för utställningen. Vi ska också starta upp en Tankesmedja för funktionsrätt samt synliggöra aktuella funktionsrättsfrågor i olika publika kampanjer. 

Hjälp till genom att dela din berättelse.

Länk till enkäten: https://forms.gle/wMkmQzfSx8P6wdZV7

Läs mer här: https://rattighetscentrumvasterbotten.se/rattigheterna-ar-vara/

Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!