Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr   Click to listen highlighted text! Välkommen till Epilepsiföreningarna Region Norr
Hoppa till innehåll

Har du kollat din skräppost?

Hej! Har du möjligtvis inte sett eller glömt bort att betala medlemsavgiften för 2024? Nytt för i år är att Epilepsiförbundet skickar ut medlemsavgiften till föreningens medlemmar. Glöm inte bort att titta i din skräppost, mailet kan ha hamnat där. Ni är varmt välkommen att kontakta oss i styrelsen om ni har några frågor. Läs mer här om de olika betalningsmöjligheterna: https://www.regionnorr.com/2023/09/20/nytt-om-medlemsavgiften-2024/ Nedan kan du läsa mer om hur du själv ändrar dina medlemsuppgifter. Ha en fin dag!

Hur ändrar jag mina uppgifter i medlemsregistret?
Du kan själv logga in på hemsidan för att kontrollera att dina uppgifter i medlemsregistret är korrekta.
Följ länken https://www.epilepsi.se/medlemskap/

  1. Pila ner på sidan tills du ser ändra uppgifter i medlemsregistret.
  2. Klicka på knappen och följ anvisningarna.
Translate »

För att ge de bästa upplevelserna använder vi teknik som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Genom att godkänna dessa tekniker kan vi behandla data som surfbeteende eller unika ID:n på denna webbplats. Att inte samtycka eller återkalla samtycke kan påverka vissa funktioner och funktioner negativt. 

Click to listen highlighted text!